Ал. Томаш: Срещнаха се Трабант с Мерцедес

Ал. Томаш: Срещнаха се Трабант с Мерцедес | StandartNews.com

„Днес се срещнаха два свята или по друг начин казано - Трабант с Мерцедес." Това заяви селекционерът на ПФК „Верея" Александър Томаш след съкрушителната домакинска загуба с 1:5 от шампиона „Лудогорец" в петък вечер. Според наставника на новака в Първа профеасионална лига огромната разлика в класите е била очевидна и тя е причината за изразителната победа на Лудогорец на "Трейс Арена".

"Не трябва да се правят обаче трагедии от загубата. Просто е нужно да си научим урока, който Лудогорец ни изнесе и да си извлечем позитивите от тази загуба", опита се да види и ползата от тежкото поражание Томаш. Той се надява още в следващия мач срещу Славия „Верея" да изглежда различно, с друго лице.

"За мен това бе един добър мач. Ние бяхме готови за различен вид схеми, мен не ме интересуваше как ще излезе съперникът, а как ние ще играем", заяви пък наставникът на „Лудогорец" Георги Дерменджиев . Той не скри, че всички в „Лудогорец" вече мислят за мача с ПСЖ в Шампионската лига идната сряда. И от тази гледна точка самочувствието и желанието за игра на футболистите срещу „Верея" вдъхвало оптимизъм у треньорския щаб. „Съперникът ни е със селекция за 400 милиона евро. Единсон Кавани излиза на мач в 3-4 ситуации за гол, независимо дали пропуска или не", подсказа Дерменджиев къде виждат най-сериозната опасност в мача срешу ПСЖ. Както е известно „Лудогорец" играе домакинските си мачове от Шамипонска лига на националния стадион „Васил Левски".


Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай