Агитката на ЦСКА заплаши купонджии

Агитката на ЦСКА заплаши купонджии | StandartNews.com

Томов контрира старата си декларация с нова

София. Ако нещо във футбола зависеше от декларациите, ЦСКА щеше да е европейски шампион. Отпадането от "Зимбру" отприщи бента на писма и контра писма преди вечното дерби с "Левски" тази вечер. Най-интересното предупреждение дойде от сектор "Г", който не може да преживее еврорезила.

"Червената" агитка призова за подкрепа на стадиона днес, тъй като играе любимият им тим, а не отделни футболисти или ръководители. Но заяви ясно: "Виновниците за позорното представяне в четвъртък не бива да се успокояват. Независимо от резултата в неделя отговорност ще бъде търсена както от хората, направили и позволили безпрецедентна като бройка селекция, така и от определени футболисти, които системно са засичани да нарушават спортния режим, и други, които не осъзнават в кой клуб се намират. Но всичко това след неделя", предупредиха от сектор "Г".

Александър Томов пък пусна втора декларация, в която смени критичния тон срещу треньора Стойчо Младенов. Босът на ЦСКА гарантира пълна подкрепа за специалиста и определи селекцията като страхотна.

Единствената добра новина за ЦСКА през последните дни е свързана със Стивън Ло. Бизнесменът от Хонконг получи необходимия сертификат за инвеститор. Очаква се на 1 август да стартира проектът му за български Лас Вегас до Елин Пелин.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай