Агитката на ЦСКА си плаща глобата за расизъм

Агитката на ЦСКА си плаща глобата за расизъм | StandartNews.com

Агитката на ЦСКА се зае да плати глобата от 37 500 лева за расизъм, която беше тресната заради нацисткото знаме на мача с "Локо" (Сф). Всички фенклубове са категорични, че свастиката не е тяхно дело, а индивидуална акция на някой пубертет. Въпреки това в сектор "Г" в Ловеч ще бъде поставена урна. Всеки желаещ ще пуска пари, като събраната сума ще отиде за глобата.

Въпреки отчайващата пролет интересът към мача е невероятен. Десетки автобуси и коли тръгват към Ловеч, очаква се поне 2000 души да подкрепят ЦСКА. Както съобщихме, агитката ще помоли с плакати за помощ и Гриша Ганчев, бос на местния "Литекс".

В същото време ЦСКА пусна сметка с призив феновете да помогнат за дълга към НАП, който пречи на лиценза. Става въпрос за около 600 000 лева. "Армейци, Не се съмняваме, че всяко червено сърце е съпричастно с тежката ситуация в клуба. Тази славна българска спортна институция е изправена до стената и сега е моментът да покажем, че ЦСКА е за всички и на всички.

Предоставяме ви банковата сметка на НАП ( IBAN: BG43BUIB98883322944000), по която може да направите своето дарение за погасяване на задълженията на клуба. Като основание за плащане трябва изрично да посочите, че е за: Изпълнително дело № 250/2012. Подчертаваме, че всяко дарение от ваша страна влиза директно в НАП по посочената сметка! ЕИК: 130212106. В полето задължено лице да пише: ПФК ЦСКА АД. ЦСКА НАД ВСИЧКО!", се казва в апела.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай