Агитката на "Локо" се връща за дербито

Агитката на "Локо" се връща за дербито | StandartNews.com

Феновете на "Локо" (Пд) обявиха, че спират бойкота срещу благодетеля на тима Коко Динев. Агитката обаче ще се завърне на стадиона само за дербито срещу "Ботев", което е на "Лаута" от 16.15 ч в петък. После атаките срещу бизнесмена продължават, обявиха крайните привърженици. Вчера титулярите на "черно-белите" се радваха на масажи и посещение на сауна, което нареди наставникът Сашо Станков. В "Локо" са доволни, че въпреки 6-те жълти картона, които получиха в мача за Купата срещу "Лудогорец"(0:2) - нито един играч не гори с наказание.

На "Лаута" коментираха, че е истинско чудо, че съдията Ристосков не ги е обезкървил за битката на Пловдив. Лидерите на тима обаче не спестиха критики срещу рефера от Сандански. Мартин Камбуров разкри, че Ристосков е съветвал него и съотборниците му по време на мача в Разград да не се напъват, защото нямало смисъл. Ирония по адрес на арбитъра пък вложи Сашо Тунчев: "Нямаше никаква дузпа за "Лудогорец". Може би от дъжда капна в окото на съдията и той не бе адекватен". "Стандарт" научи, че днешното занимание на "Локо" ще бъде използвано от ултраси, за да надъхат футболистите за победа над "Ботев". Същата тактика ще приложат и в "жълто-черния" лагер.

Ултрасите атакуваха Златински

заради радостта му, след като вкара втория гол за "Лудогорец" срещу "Локо" (Пд) от дузпа. Феновете на "черно-белите" засипаха с обиди национала, който е бивш играч и капитан на "смърфовете". Роденият в Гоце Делчев халф вече не е сред любимците на локомотивците, които допреди мача го боготворяха. "Сребролюбец", "безочлив и късопаметен рогач" и "легенда, превърнала се в срамно петно". Това са само част от епитетите, които феновете отправят към Христо Златински във фенстраниците на "Локо" в социалните мрежи. Играчът, който се кълнеше във вярност до гроб в черно-бялото райе, изрази бурно радостта си от важното попадение. Сега се очаква на "Лаута" той да бъде посрещнат с освирквания на реванша.

Мъри пуска резерви в битката за Пловдив

Треньорът на "Ботев" Станимир Стоилов обмисля сериозно да се лиши от няколко от титулярите си за мача с "Локо" (Пд). Хасковският специалист иска по този начин да ги запази за реванша срещу софийското "Локо" за Купата. Най-вероятно Спрокел и Доре ще останат на скамейката, защото висят с картони. Иршак пък е преуморен и може Огнянов да го смени. Луис Педро също е с голям шанс да стартира от първата минута за пръв път от много време за сметка на слабия в последния мач Куртеан.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай