Агитката на "Ботев" вилнее в "Надежда" (ОБЗОР)

Агитката на "Ботев" вилнее в "Надежда" (ОБЗОР) | StandartNews.com

Вуцов съзря заговор след 1:3 от "Локо" (Сф)

Агитката на "Ботев" пробва да раздава правосъдие при загубата на любимците си 1:3 от "Локо" (Сф). Първо ултрасите на "жълто-черните" тръгнаха да нахлуват на терена в 38-ата минута. Те имаха намерение да търсят сметка от съдията Георги Димитров, след като той подмина претенции на "канарчетата" за дузпа за игра с ръка на Елтон. Срещата бе прекъсната за около пет минути, докато стюардите и тарторите върнат обратно запалянковците в клетката за гости.

Велислав Вуцов заедно с няколко играчи също влезе в ролята на умиротворител. На връщане към скамейката той обаче бе на път да се сбие с изпълнителния директор на домакините Георги Марков. Двамата си размениха остри реплики, докато се връщаха към сектор "А". Като бивш играч на "Ботев" Марков също бе дошъл да успокоява гостуващата агитка. През второто полувреме изпълнителният директор на "канарчетата" Тервел Златев и Асен Караславов стояха до клетката, за да се избегнат нови проблеми. Такива имаше за играчите в жълто и черни екипи. Тe трябваше да дават обяснения пред агитката за загубата си след края на срещата.

"Това бойкот срещу Вуцов ли е?", питаха феновете, а Гамаков се разплака след срещата с тях. Самият Вуцов пък обяви, че "Ботев" е жертва на заговор. "Честитя на "Локомотив", но много неща бяха решени по друг начин. Видях сериозна организация срещу "Ботев" на "Армията", сега стана тенденция. Видях организацията с назначенията - знам кой е съдията, кой е баща му, къде работи, кой е делегат, кои са му приятели. Ако си отворя устата, ще стане страшно. Сега разбирам защо Любо Пенев не ходи по мачове!", нареждаше в свой стил Вуцов.

Гигов: Любо да експериментира

Любослав Пенев можеше да извика няколко играчи от родното първенство, щом легионерите не се представят на ниво, обяви собственикът на "Локо" (Сф) Николай Гигов. Той обаче бе категоричен, че ще продължи да стои зад селекционера в Изпълкома на БФС въпреки загубите от Хърватия и Норвегия.

"Аз бях от тези, които го предложиха. На този етап смяната му не стои на дневен ред", продължи бизнесменът. Гигов осъди също постъпката на феновете на "Ботев". "Имаме договор с охранителна фирма. С полицията сме се разбрали да влизат само ако се наложи. Така е в Европа. Ако продължаваме така... публиката ще намалее значително, за жалост. Това не е за първи път на "Ботев". Имаше и атака преди мача към нас. Пратиха писмо, адресирано лично до мен, че сме им били счупили стадиона. После се разбра, че било за "Локо" (Пд). Почнаха коментари за заплатите - 6 месеца, 12 месеца. А после се оказа, че били две. Благодаря за тези неща, подействаха ни и бихме. Искам тези хора да знаят, че освен мен никой не дава пари за "Локо"! От кой тогава ще вземат интервюта?", каза още босът на "Локо".

Записахме пирова победа

срещу "Берое" (4:0), обяви треньорът на "Черно море" Никола Спасов. Варненци доиграха мача с 9 души. Спасов бе направил смените, а тежки контузии получиха Георги Китанов и Слави Сталев. Двамата бяха откарани в болница. "Вратарят Китанов е със съмнение за счупен крак. Може да го загубим за дълго време", разкри на Спасов на пресконференцията. "При Сталев положението е по-леко, но все пак притеснително", допълни треньорът на "Черно море". "Нека все пак този успех да е за феновете", завърши Спасов.

Хубчев копира Цезар

във Варна. Треньорът на "Берое" обясни кратко и ясно крушението с 0:4 във Варна. "Всички голове са от индивидуални грешки. Тежко ми е, тежка загуба. Не съм изненадан, че "Черно море" игра с трима в защита", коментира треньорът.

Ще видим какво сме свършили

в предстоящите мачове, заяви треньорът на "Славия" Иван Колев след победата 2:0 над "Марек", с която "белите" изплуваха от зоната за изпадане. "Идват мачовете срещу водещи отбори. Там ще се види всичко. Не мога да коментирам дали "Марек" са играли слабо. Очаквах труден мач, защото взеха точка от "Левски", допълни Колев.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай