10 000 със заявка за "Левски" - "Марибор"

10 000 със заявка за  "Левски" - "Марибор" | StandartNews.com

Реваншът на "Левски" срещу "Марибор" от втория квалификационен кръг на турнира Лига Европа предизвика истерия сред феновете на "сините". Днес клубът пуска в продажба билетите за двубоя, който ще играе този четвъртък от 20,00 часа на ст. "Георги Аспарухов". "Стандарт" научи, че повече от 10 000 са заявките за пропуските още преди те да бъдат пуснати в продажба. Това е ясен знак, че "Герена" ще се пука по шефовете за сблъсъка. Билетите за сектор "Б" са по 7 лв. За "В" са 10, а за "А" - от 15 до 30 лева. "Левски" постигна отличен турнирен резултат срещу словенците миналия четвъртък - 0:0. Снощи "Марибор" пък започна участие в словенското първенство. Тимът бе домакин на "Копер".

В същото време "сините" продължават да се оглеждат за още един централен нападател. Все още не е ясно дали изобщо "Левски" ще се подсили с голаджия. За момента се спекулира с името на бившия играч на "Берое" Жуниор Мапуку, който обаче си тръгна със скандал от Стара Загора. Както е известно от "Левски" съобщиха, че е възможно да вземат още един играч, но не на всяка цена.

Възстановяването на халфа на "Левски" Мехди Бурабия върви добре. Той обаче почти сигурно ще отпадна от състава на Люпко Петрович за мача срещу "Марибор".

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай