Младенов изрита трима пияници

Младенов изрита трима пияници | StandartNews.com

Националният не е изтрезвител, избухна селекционерът

Трима баскетболни национали бяха извадени от състава за пиянски изцепки. Селекционерът Георги Младенов би шута на Чавдар Костов, Павел Маринов и Александър Янев. Първите двама се качили с махмурлук на самолета за Холандия, Янев пък въобще не замина. "Бяха меко казано неадекватни. Не е сериозно при стъпването им в самолета около тях да има алкохолни изпарения", разкри Младенов. По време на самия мач с "лалетата" единият от провинилите се репликирал треньора по време на прекъсване и бил пратен преждевременно в съблекалнята.

"Аз му казах, че както живее, така трябва да играе, а той ми отвърна да не се занимавам с него, а да си гледам отбора", обяви легендарният ни гард.

Младенов иска пияндетата да бъдат наказани и от федерацията.

"Националният не е изтрезвител", избухна селекционерът. "Качих ги на самолета, защото щяха да ни накажат. Трябва да имаме 10 човека в тимовия лист", добави той.

Жоро беше подкрепен от шефа на федерацията Георги Глушков. "Имало е в последните години случки, за които сме правили компромиси. Бяхме стигнали до черен хайвер и сьомга на закуска само и само да ги накараме да покажат най-доброто. Няма да го има повече това нещо", категоричен беше единственият българин, играл в НБА.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай