Мис Баскетбол е "Последния оцелял"

Мис Баскетбол е "Последния оцелял" | StandartNews.com

Симона Димитрова оцеля на глад и студ, пребори мъжете

Мис Национален отбор по баскетбол Симона Димитров отново доказа, че освен с красота се отличава и с голям спортен дух. Хубавицата спечели мини версия на "Сървайвър", която се нарича "Последния оцелял". Играта е по идея на Станислав Илиев-Финдо и програмата му "Подобри себе си". Тя се проведе в непознати гори в България за пети пореден път.

Участниците бяха общо 14, включиха се и победители от предишните издания. Но никой не подозираше какво ги очаква. Много игри и изпитания, глад, студ, кал, дъжд затрудниха участниците. Изпитанията бяха за издръжливост, сила, бързина, ловкост, търпение, точност, но това не успя да изплаши миската, която пребори мъжката конкуренция.

"Изобщо не очаквах да спечеля. Никога не съм участвала в подобни изпитания и не съм живяла в подобни условия", каза Симона пред "Стандарт".

"Отидох с идеята да си почина, да не знам колко е часът, да нямам огледало, да нямам телефон, мейл, вайбър и всички тези обсебващи ни неща. Еднообразието ме убива, постоянно търся различни изживявания. Запознах се с уникални хора, с които ще се виждаме за в бъдеще. Забавлявах се искрено, на такива места няма място за комплекси, капризи и лигавщини, всичко е просто истинско. Нищо не ме затрудни или разочарова. Най-неприятната част беше нощта и по-точно студа. Бяхме без спални чували и без палатки, но въпреки това пак извадихме късмет с времето и нямахме проблеми", каза Симона. Участниците бяха разделени на 2 племена, след което всеки игра сам за себе си. Накрая останаха 3-ма финалисти. Чаровната миска, която стана победител се определи чрез гласуване от всички участници.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай