40 бона на месец за "Левски" от "Близу"

40 бона на месец за "Левски" от "Близу" | StandartNews.com

Кабелният оператор "Близу" бе представен официално като нов спонсор на баскетболния "Левски". Партньорството между двете страни стана факт в з. "Универсиада". Според първоначалните прогнози "Левски" ще получава около 40 000 лв. от новите оферти (б.а. на стойност 40 лв. на месец при средно 1000 потребители), които са подготвени от "Близу" и ще бъдат пуснати за потребителите от днес. Промоциите ще останат на пазара в следващите шест месеца.

"Надявам се високото качество на техните продукти и добрият им маркетинг да са полезни на нас. Дано взаимно да си помогнем и от това сътрудничество да се родят добри резултати. Тук не говорим за генерален спонсор, но искам да изразя своята благодарност, че са изключително добронамерени", коментира Константин Папазов. До Тити бе и мениджърът по продажби към фирмата Валентин Кунторов.

"Това не е спонсорство, а партньорство", обясни Кунторов. В официалния сайт на "Левски" или на кабелния оператор ще бъде поставен специален брояч, който да показва продадените пакети.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай