4,5 млн. т. пшеница от тазгодишната реколта прогнозира министър Танева
29 безработни от Кърджали с нов шанс на пазара на труда


12:38 ч.

04.06.15

2 мин.

2610

0

0

Биха ученик с метален конус в класната стая

от Станка Христова |

Биха ученик с метален конус в класната стая

Желязото било нагледно средство по геометрия, стояло в кабинета по математика


16 годишно момче от Исперих е настанено в болница в града с рани по главата, след като било бито с метален предмет в училище. Екшънът станал във вторник в междучасието в класната стая на девети клас в гимназия „Васил Левски" в града.16 годишният Радостин взел метален конус от витрината в кабинета по математика и започнал да налага с него съученика си Михаил. Боят върху момчето, което не е оказвало съпротива, се вихрил пред очите на група тинейджъри от същия клас, които подкрепяли бияча и засипвали с подигравки жертвата на насилието.


Мишо не казал нищо за побоя нито вкъщи, нито в училище, но след обед започнал да повръща. Разтревожени, родителите започнали да го разпитват и той признал, че от много време бил обект на тормоз от страна на съучениците си. Семейството завело детето в болница и той бил приет за лечение там. После бащата се оплакал в полицията.
Разследването показало, че битият гимназист казва истината. Камерите в класната стая са запечатали агресията на Радостин срещу Михаил и подигравките на момчета от класа, които не се противопоставят на това, че бият с желязо по главата техен съученик.


От училището потвърдиха за инцидента. Помощник директорът Теодора Христова каза, че пред учителите Радостин обяснил, че не е искал да нарани съученика си станалото е случайност. Педагозите обаче признават, че в поведението на деветокласника и друг път са забелязвани прояви на агресия, които те обясняват с проблеми в семейството му. Радостин ще бъде наказан, заяви помощник директорът Христова.


МВР вече са уведомили Отдела за закрила на детето в Исперих и са започнали проверка по чл.130 от НК, съобщиха от полицейския пресцентър на ОД на МВР в Разград.


Информационна Агенция standartnews.com по никакъв начин не влияе на коментарите под статиите и на гласуването за тях и трие коментари само и единствено в случаите, в които не са написани на кирилица или в които сме получили оплаквания от читатели за неуместни коментари.

Условия за писане на коментари
Напиши коментар Напиши Facebook коментар КирилизирайНовините навсякъде с вас


По всяко време, където и да се намирате, не пропускайте новините и събитията, които Ви интересуват. Изтеглете удобните и лесни за използване мобилни апликации за iPhone и iPad на Стандарт.


Standartnews for iPhone Standartnews for iPad
www.standartnews.com © всички права запазени За нас Контакти Условия за ползване Редакция Интернет реклама Реклама във в-к Стандарт Абонамент