Зрител пердаши съдия на футболен мач

Зрител пердаши съдия на футболен мач | StandartNews.com

Разгневен зрител напердаши съдия по време на футболен мач в село Сборище, община Твърдица. 46-годишният Слав Д. е нанесъл няколко удара на страничния съдия по време на срещата между отборите на "Гранит"-Сборище и "Аполон"-Сливен, съобщиха от полицията.

Побойникът не е арестуван, но срещу него е образувано бързо производство за хулиганство. Екшънът се разиграва през второто полувреме на срещата в неделя вечерта. При резултат 3:1 за отбора на гостите, съдията даде дузпа за тях и това разгневи голяма част от публиката. Нашите футболисти започнаха да излизат от терена и имаше опит за бой на главния съдия, който аз предотвратих, разказа пред "Стандарт" кметът на Сборище Злати Златев. След като не успели да ударят главния, местните си го изкарали на страничния, който отнесъл няколко удара. Нямаме охрана, аз съм охраната, това е скъпо занимание, заяви пред "Стандарт" кметът на Сборище.

Главен съдия на срещата е доскорошният рефер в А-група Наско Димитров, който се счита за най-добрия футболен съдия в Сливенска област. Категорично не е имало проблем със съдийството, просто публиката е била по-емоционална и затова МВР се занимава със случая, увериха от централата на футболния съюз в Сливен. Футболистите на "Аполон" от местния квартал Речица, са водачи в А-окръжна група. Това не е основание те да бъдат толерирани, отвръщат жителите на село Сборище.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай