Живеещите в първия саниран блок почерпиха кмета

Живеещите в първия саниран блок почерпиха кмета | StandartNews.com

Живеещите в първия саниран блок в страната по Националната програма за енергийна ефективност на многофамилни жилищни сгради организираха тържество. Обитателите на апартаменти в блок №36 в благоевградския квартал „Ален мак" по този начин благодариха кмета на общината Атанас Камбитов и екипа му. Те подредиха богата трапеза, на която присъстваха областният управител Бисер Михайлов, градоначалникът, председателят на ОбС Радослав Тасков.

„Изключително сме доволни, че точно нашият блок беше избран за старта на програмата. Резултатите вече са налице, а ефектът от тях се усеща. Искам да пожелая на своите съседи много дълги години да се радват на това бижу", каза домоуправителят Данчо Ценов. Кметът похвали хората за бързата организация и доверието им към програмата за саниране. Блокът се превърна в емблема на Националната програма за енергийна ефективност на многофамилни жилищни сгради за цялата страна. Благоевград е първенец по сключени договори за саниране по нея.

За улеснение на гражданите специалистите на общината изработиха и специални карти, на които са обозначени всички тези блокове.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай