20:50 ч.

11.02.17

1 мин.

0

0

0

Жители се борят за асфалт на 4 улици

от Владимир Симеонов |

Жители се борят за асфалт на 4 улици
Снимка: БГНЕС, архив

Жители на благоевградското село Покровник настояват за асфалтиране на 4 улици в горния край на селището, за да не газят в кал. Тридесетина души изразиха недоволството си в две поредни вечери от лошото състояние на въпросната улична мрежа. „На тези 4 улици преди време се смени водопроводът. Общината тази година предвижда да направи тук и нова детска площадка, и футболно игрище. Ще ни монтират и LED осветление по трансграничен проект. Кметът на Благоевград – Атанас Камбитов, реагира веднага и проведе среща с мен и хора от Инициативния комитет в петък", каза управникът на Покровник – Методи Цонев.


За една от улиците има проектна готовност. Градоначалникът е уверил, че трябва да се направи проектиране и на останалите улици, за да се търси финансиране.


Информационна Агенция standartnews.com по никакъв начин не влияе на коментарите под статиите и на гласуването за тях и трие коментари само и единствено в случаите, в които не са написани на кирилица или в които сме получили оплаквания от читатели за неуместни коментари.

Условия за писане на коментари
Напиши коментар Напиши Facebook коментар КирилизирайНовините навсякъде с вас


По всяко време, където и да се намирате, не пропускайте новините и събитията, които Ви интересуват. Изтеглете удобните и лесни за използване мобилни апликации за iPhone и iPad на Стандарт.


Standartnews for iPhone Standartnews for iPad
www.standartnews.com © всички права запазени За нас Контакти Условия за ползване Редакция Интернет реклама Реклама във в-к Стандарт Абонамент