Жена загина при удар на зебра в Бургас

Жена загина при удар на зебра в Бургас | StandartNews.com

Камион премаза и уби на място млада жена, докато пресичала пешеходна пътека. Инцидентът стана в събота преди обяд на оживен транспортен булевард в бургаския комплекс "Възраждане". Самоличността на жената все още не е установена, но е на видима възраст около 35 години, казаха от полицията. Тя не е имала в себе си никакви документи. Носила само таблет и портфейл. По всяка вероятност жената е живеела в квартала и е искала да пресече улицата, за да стигне до близкия хипермаркет Билла.

Шофьорът на камиона е спрял твърде късно. 45-годишният водач обяснил пред полицията, че не е видял пешеходката и не знае как се е случила трагедията.

Мястото, на което е поставена пешеходната пътека и едно от най-опасните. Това не е първият инцидент в района. На мястото има монтиран светофар, но от месеци той не работи.

поредният инцидент с убит на пътя съвпадна с началото на протест срещу недобросъвестни шофьори. 50 майки с бебешки колички блокираха бул. "Христо Ботев" в центъра на града и издигнаха плакати, с които призоваха водачите да не паркират върху тротоарите.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай