Затвориха „Превала” заради ремонти

Затвориха „Превала” заради ремонти | StandartNews.com

От днес до 31 май (вторник), в часовия интервал от 8.00 часа до 18.00 часа е затворен за преминаване на пътни превозни средства проходът „Превала", поради извършване на ремонти на настилката и изграждане на водостоци. Това съобщи дежурният от ОПУ – Смолян пред "Фокус".

Шофьорите могат да използват обходен маршрут по направлението Смолян - Стойките: Смолян - Пампорово - Стойките и обратно, като следват поставените пътни знаци и указателни табели.

По време на ремонтните дейности се разрешава движението на моторни превозни средства над 3,5 тона по пътя Пампорово - Смолян. Затворен за движение поради ремонт остава пътят Смилян – разклона за село Вълчан, а обходният маршрут е Фатово – Рудозем – Бяла река и обратно. Остава забраната и за движение на товарни автомобили над 10 тона по пътя Арда – Горна Арда, заради стеснен и пропаднал пътен участък, уточняват от пътното управление в Смолян.

Временно е ограничено движението по път III-866 Девин-Михалково за товарни автомобили, поради свличане на скална маса на 3 км от Девин посока Михалково. Леки автомобили обаче се пропускат. Обходният маршрут за тежкотоварните автомобили е през Девин-Пампорово-Пловдив-Кричим.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай