Зърнен бос с комоцио след побой в Бургас

Зърнен бос с комоцио след побой в Бургас | StandartNews.com

Зърненият бос Николай Киров беше зверски пребит в центъра на Бургас. Търговецът е нападнат в сряда сутринта на метри от офиса си, на ул. "Цар Асен". По всяка вероятност нападателите са го следили.

Николай Киров е видял само един бияч, но според разследващи най-вероятно той не е бил сам. Инцидентът станал, когато зърненият търговец излязъл от офиса си и се запътил към колата си. Докато отварял вратата на новото си "Ауди", нападателят изскочил и започнал да го удря в гръб с метална тръба. Няколко от ударите попаднали в главата му. Бизнесменът е пострадал сериозно, но успял сам да се добере до близката поликлиника.

Той се появил целият плувнал в кръв и помолил лекарите за помощ. По-късно Николай Киров е транспортиран в МБАЛ и е настанен в отделението по неврохирургия. Според лекарите черепът му не е счупен, но от ударите е получил комоцио.

Киров твърди, че не познава нападателя си. Според описание на свидетели мъжът е на около 40 години и с бръсната глава. След както пребил търговеца, нападателят избягал от местопрестъплението и се качил в бял "Мерцедес", който го чакал наблизо.

Близките на Киров твърдят, че до сега той не е бил заплашван, нито е имал проблеми с конкуренти. Преди две седмици обаче някой е проникнал с взлом в къщата му. Твърде вероятно е двата инцидента да имат връзка помежду си, смятат разследващи.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай