Започва седмицата на морето в Бяла

Започва седмицата на морето в Бяла | StandartNews.com

Обичания морски курорт Бяла отново е в трескава подготовка на едно от най-дългоочакваните събития в града – Седмицата на морето. Събитието се провежда ежегодно, а тази година ще бъде в рамките на 1 седмица от 1 до 8 август. Известни певци, танцьори и музиканти ще бъдат част от мащабното събитие.

За всички жители и гости на града ще има много изненади. Програмата включва детски конкурси и тематични партита, спортни състезания и вечерни концерти на открито. Сцената в Бяла и тази година ще бъде домакин на едни от най-известните певци, танцьори и музиканти в България, някои от тях са ансамбъл Българе, Орлин Горанов, струнен квартет „Интро", трио Тенорите и група „Акага".Ще има парти с клоуни за най-малките, пиратско парти и детски конкурс „Пясъчни замъци".

„Организирането на Седмицата на морето в Бяла е едно истинско предизвикателство за нас организаторите. Всяка година полагаме усилия за да зарадваме жителите и гостите на града, от най-малките до най-големите. Надявам се и тази година Седмицата на морето да остави незабравими спомени у всички. " обобщи кметът на общината Анастас Трендафилов.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Тагове:
Коментирай