Започна ремонт на трамвайната линия в "Бъкстон"

Започна ремонт на трамвайната линия в "Бъкстон" | StandartNews.com

Спешен ремонт на трамвайната линия в столичния квартал "Бъкстон" започна днес. От 8.00 до 16.00 ч на 18 и 19 април се въвеждат промени в организацията на движение на трамвайни линии 4, 5, 11 и 19 в участъка от последната спирка "Бъкстон" до спирка " Райска градина". Това съобщиха от Столичната община и призоваха гражданите да бъдат търпеливи.

Трамвай по линия 4 ще се движи от кв. "Орландовци" до последната спирка в "Бъкстон". Номер 5 ще ходи само от Съдебната палата до трамвайното ухо "Бъкстон". Трамвай 11 пък ще се движи от кв. "Илиянци" до трамвайно ухо "Овча купел". Трамвайна линия 19 ще е с маршрут от гара Север до последната спирка в Овча купел.

След 16.00 ч на 18 и 19 април движението по трамвайните линии се възстановява по постоянните маршрути. Автобусите по линия 59 ще се движат по бул. "Цар Борис III", надясно по бул. "Бъкстон", надясно по ул. "Тодор Каблешков" и наляво по бул. "Цар Борис III", по маршрута двупосочно. Автобусите ще спират на всички съществуващи спирки, както и на временни спирки в района на ул. "Райска градина", ул. "Планинец" и бул. "Никола Петков" в посока на кв. "Княжево".

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай