Запалиха колите на бизнесдама в Ямбол

Запалиха колите на бизнесдама в Ямбол | StandartNews.com

Две коли, собственост на бизнесдама пламнаха в Ямбол. 30 минути преди полунощ на 18 юли горя лек автомобил Пежо 206, паркиран в комплекс "Георги Бенковски". Огънят е загасен от един екип огнеборци. Нанесени са материални щети в задната част на колата, казаха от полицията. Час по-късно пламва джип Мицубиши Паджеро в местния комплекс "Граф Игнатиев". Пораженията са в предната част на колата.

Двата автомобила са собственост на 39-годишна жителка на Ямбол, казаха от полицията. "Стандарт" научи, че тя се занимава с търговия.

По случая са образувани досъдебни производства, съобщиха от МВР-Ямбол.

Палежите са поредните в града на река Тунджа. През месец юни бе запален магазин, собственост на местния бизнесмен и политик Георги Зафиров. Преди това му изгоря кафенето и две от колите му. Бе предизвикан пожар и в офиса на фирма, която преди време е била собственост на кмета на града Георги Славов. Пламна колата и на Неда Карска докато тя бе общински съветник. Изгоря автомобил и на известна адвокатка в Ямбол. Статистиката показва, че запалените коли и магазини са десетки само през последната година.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай