Временно прекъсват водоснабдяването в райони на столицата

Временно прекъсват водоснабдяването в райони на столицата | StandartNews.com

„Софийска вода" временно ще прекъсне водоснабдяването в някои части на столицата.

На 27 август 2014 г. (сряда), във връзка с изграждане на сградно водопроводно отклонение на ул. „Априлско въстание" в жк. „Надежда" ІІ , се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 12:00 часа на клиентите на „Софийска вода", живеещи в района на:

бул. „Ломско шосе" , ул. „Стражица", ул. „Априлско въстание", ул. „Екзарх Стефан"

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Екзарх Стефан" ъгъла с ул. „Стражица".
След възстановяване на водоснабдяването е възможно временно повишаване мътността на водата.

На 27 август 2014 г. (сряда), във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение до бл. 460 жк. „Надежда" ІV , се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 19:00 часа на клиентите на „Софийска вода", живеещи в района на:
бл. 460 и бл. 461

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: пред бл. 460.
След възстановяване на водоснабдяването е възможно временно повишаване мътността на водата.

На 27 август 2014 г. (сряда), във връзка с монтаж на спирателни кранове на ул. „Златен клас" жк. „Надежда" VІ , се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 21:00 часа на клиентите на „Софийска вода", живеещи в района на:
жк. „Надежда" VІ част

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Златен клас" пред „Т Маркет".
След възстановяване на водоснабдяването е възможно временно повишаване мътността на водата.

На 27 август 2014 г. (сряда), във връзка с направа на връзка на новоизграден уличен водопровод на ул. „Княз Борис" І гр. Банкя , се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 22:00 часа на клиентите на „Софийска вода", живеещи в района на:
кв. „Вердикал"
местност „Старо село" между ул. „Княз Борис" І, ул. „Майор Коста Паница"
централна градска част на гр. Банкя в района на ул. „Кирил и Методий", ул. „Варна", ул. „Александър Стамболийски" и ул. „Юрий Гагарин"

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: на площада в кв. „Вердикал".

На 27 август 2014 г. (сряда), във връзка с с монтаж на спирателни кранове в жк. „Младост" ІV , се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 22:00 часа на клиентите на „Софийска вода", живеещи в района на:

ул. „Самара", бул. „Александър Малинов", ул. „Димо Дичев", ул. „Филип Аврамов", бл. 411, бл. 412, бл. 413, бл. 414, бл. 351, бл. 351Б

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: пред магазин „Фантастико", срещу 131 – во СОУ.

На 27 август 2014 г. (сряда), във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Софроний Врачански" Център , се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 17:00 часа на клиентите на „Софийска вода", живеещи в района на:

по ул. „Софроний Врачански" от ул. „Пиротска" до ул. „Цар Симеон"

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Цар Симеон" ъгъла с ул. „Софроний Врачански".
След възстановяване на водоснабдяването е възможно временно повишаване мътността на водата.

На 27 август 2014 г. (сряда), във връзка с прекъсване на сградно водопроводно отклонение на ул. „Братя Станиславови" кв. „Модерно предградие" , се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 14:00 часа на клиентите на „Софийска вода", живеещи в района :
по ул. „Братя Станиславови" от ул. „Светла" до ул. 379, ул. 372

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Братя Станиславови" ъгъла с ул. „Светла".
След възстановяване на водоснабдяването е възможно временно повишаване мътността на водата.
Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на "Софийска вода" АД на телефон 0700 12121 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството - http://www.sofiyskavoda.bg/water_stops.aspx .

Интернет сайтът на дружеството (www.sofiyskavoda.bg) дава възможност на клиентите да се абонират за съобщенията за прекъсване на водоподаването. На електронната си поща те могат лично да получават информация за планираните спирания.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай