Временно прекъсват водоснабдяването в райони на столицата

Временно прекъсват водоснабдяването в райони на столицата | StandartNews.com

София. „Софийска вода" временно ще прекъсне водоснабдяването в някои части на столицата, съобщиха от пресцентъра на компанията.

На 1 август 2014 г. (петък), във връзка с възстановяване на уличен водопровод на ул. „Момина сълза" гр. Банкя вилна зона „Банкя", се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 21:00 часа на клиентите на „Софийска вода", живеещи в района :

по ул. „Цар Освободител" от ул. „Бор" до ул. „София"
по ул. „София" от ул. „Цар Освободител" до ул. „Иванянско шосе", ул. „Момина сълза", ул. „Блян"
по ул. „Иларион Макриополски" от № 60 до ул. „София", ул. „Спътник", ул. „Еделвайс"
по ул. „Ангел Каралийчев" от ул. „София" до ул. „Николай Некрасов", ул. „Морава", ул. „Люляк"
по ул. „Николай Некрасов" от ул. „Иванянско шосе" до ул. „Ангел Каралийчев"

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „София" ъгъла с ул. „Момина сълза".
След възстановяване на водоснабдяването е възможно временно повишаване мътността на водата.

На 1 август 2014 г. (петък), във връзка с разкриване на уличен водопровод по ул. „Беломорски проход" кв. „Лозенец" , се налага спиране на водоподаването от 12:00 до 18:00 часа на клиентите на „Софийска вода", живеещи в район:

по ул. „Беломорски проход" от ул. „Козяк" до ул. „Капитан Тодор Ночев"

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноски на адрес: ул. „Беломорски проход" ъгъла с ул. „Козяк".
След възстановяване на водоснабдяването е възможно временно повишаване мътността на водата.

На 1 август 2014 г. (петък), във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Мировско шосе" с. Мировяне , се налага спиране на водоподаването от 9:30 до 13:30 часа на клиентите на „Софийска вода", живеещи в района на:

ул. „Мировско шосе", ул. „Ален мак", ул. „Леденика", ул. „Радецки"

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес:ул." Мировско шосе" ъгъла с ул. „Планинец".
След възстановяване на водоснабдяването е възможно временно повишаване мътността на водата.

На 1 август 2014 г. (петък), във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение по ул. „Александър Стамболийски" с. Мрамор , се налага спиране на водоподаването от 14:00 до 18:00 часа на клиентите на „Софийска вода", живеещи в района на:

ул. „Св. Св. Кирил и Методий", ул. „Александър Стамболийски", ул. „Мичур", ул. „Трети март", ул. „Христо Ботев"

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Св. Св. Кирил и Методий" ъгъла с ул. „Александър Стамболийски".

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай