Временно прекъсват водоснабдяването в райони на столицата

Временно прекъсват водоснабдяването в райони на столицата | StandartNews.com

„Софийска вода" временно ще прекъсне водоснабдяването в някои части на столицата.

На 18 юли 2014 г. (петък), във връзка с монтаж на спирателен кран на бул."България" , се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 21:00 часа на клиентите на „Софийска вода", живеещи в района на:

кв. „Гоце Делчев" – бл. 29, бл. 31, бл. 36

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Червена роза" ъгъла с ул. „Метличина поляна".
След възстановяване на водоснабдяването е възможно временно повишаване мътността на водата.

На 18 юли 2014 г. (петък), във връзка с изпълнение на инвестиционен проект за реконструкция на уличен водопровод на ул. 3004 жк. „Люлин" 8 , се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 21:00 часа на клиентите на „Софийска вода", живеещи в района :

по ул. „Гоце Делчев" от ул. „Преполац" до ул. 3011
ул. 3004, ул. 3005, ул. 376, бл. 820, бл. 821

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Гоце Делчев" ъгъла с ул. „Преполац".

На 18 юли 2014 г. (петък), във връзка с изпълнение на инвестиционен проект за реконструкция на уличен водопровод на ул. „Шумако" кв. „Симеоново" , се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 22:00 часа на клиентите на „Софийска вода", живеещи в района на:

ул. „Шумако", ул. 80, ул. 82, ул. 77

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Шумако" ъгъла с ул. „Ягода".
След реализацията на тези инвестиционни проекти клиентите на „Софийска вода" живеещи в района ще почувстват значително подобреното качество на предоставяните услуги.

На 18 юли 2014 г. (петък), във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение по ул. „Железопътна" кв."Световрачене" , се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 15:00 часа на клиентите на „Софийска вода", живеещи в района :

по ул. „Железопътна" от №34 до №78
по ул. „Липа" от №4А до №10
по ул. „Дружба" от ул. „Здравец" до ул. „Железопътна"

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноски на адрес ул. „Железопътна" ъгъла с ул. „Липа".
След възстановяване на водоснабдяването е възможно временно повишаване мътността на водата.

На 18 юли 2014 г. (петък), във връзка с подмяна на сградни водопроводни отклонения по ул. „Дунав" с. Волуяк , се налага спиране на водоподаването от 14:00 до 18:00 часа на клиентите на „Софийска вода", живеещи в района :

по ул. „Дунав" от ул. „Дружба" до ул. „Младост"

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес:ул. „Дунав" ъгъла с ул. „Дружба".
След възстановяване на водоснабдяването е възможно временно повишаване мътността на водата.

На 18 юли 2014 г. (петък), във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение по ул. „Боте Бърборков" кв. „Горубляне" , се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 17:00 часа на клиентите на „Софийска вода", живеещи в района на:

ул. „Боте Бърборков"

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес:ул. „Боте Бърборков" №6.
След възстановяване на водоснабдяването е възможно временно повишаване мътността на водата.

На 18 юли 2014 г. (петък), във връзка с подмяна на сградни водопроводни отклонения по ул. „Доктор Иван Селимински" кв. „Васил Левски" , се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 17:00 часа на клиентите на „Софийска вода", живеещи в района на:

ул. „Доктор Иван Селимински"

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес:ул. „Доктор Иван Селимински"№20.
След възстановяване на водоснабдяването е възможно временно повишаване мътността на водата
Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.

Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на "Софийска вода" АД на телефон 0700 12121 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството - http://www.sofiyskavoda.bg/water_stops.aspx .

Интернет сайтът на дружеството (www.sofiyskavoda.bg) дава възможност на клиентите да се абонират за съобщенията за прекъсване на водоподаването. На електронната си поща те могат лично да получават информация за планираните спирания.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай