Водосвет, турнир по стрелба и награди за полицаи в Благоевград

Водосвет, турнир по стрелба и награди за полицаи в Благоевград | StandartNews.com

В чест на Професионалния празник на МВР, който е на 5 юли, в петък бе отслужен водосвет и поднесени цветя на паметната плоча в двора на ОД на МВР – Благоевград. На церемонията присъстваха областният управител Бисер Михайлов, магистрати, служители от резерва и запаса и полицаи.

Рано сутринта се проведе открит турнир по стрелба с късо огнестрелно оръжие, в който взеха участие полицейски служители, прокурори, съдии и журналисти.

Първи при мъжете стана отборът на „СПС" към ОД МВР, втори е отборът на 01 РУ – Благоевград, а на трето място е отборът на телевизия „Дартс". При дамите първи е тимът на Окръжен съд-Благоевград, на второ място е отборът на ОД МВР и на трето място е Районен съд - Благоевград. В индивидуалното класиране при мъжете първи е Явор Попов от ОД МВР, а третото място грабна Давид Калпачки от БНР. При жените първа е Радостина Демиревска от 02 РУ-Благоевград, на второ място остана Гергана Симеонова от Окръжен съд – Благоевград, а на трето място е Мария Исидорова от Районен съд - Благоевград. Шефът на ОД МВР старши комисар Христо Разсолков връчи грамоти на победителите в турнира.

За постигнати високи професионални резултати и съществен принос при изпълнение на служебните задължения със заповед на министъра на вътрешните работи с отличие «Писмена похвала" бяха наградени десетки полицейски началници и служители.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай