Вкусна торта за първия данъкоплатец в Царево

Вкусна торта за първия данъкоплатец в Царево | StandartNews.com

С огромна вкусна торта стартира данъчната кампания в община Царево. Бутиковият сладкиш отнесе първият, който плати налога си. Най-ранобуден и изряден тази година бе местният жител Георги Скулиев. След като се издължи, той получи голяма шоколадова торта с надпис „ Данъкоплатец № 1" и бонус от кмета Георги Лапчев - подаръчен комплект. Интересни подаръци имаше и за следващите, които платиха своите данъци в първия ден от кампанията.

В морската община има дългогодишна традиция, при старта на кампанията първите граждани, издължили се към хазната, да получават подарък от градоначалника. За да дадат пример, кметът Лапчев, Секретарят на Общината г-жа Конярова и началник отдел „МДТ" г-жа Митрева също бяха сред първите платили данъците си за новата година.

Местните данъци и такси за 2016г. могат да се изплатят касово в сградата на МДТ на ул. „Крайморска" №14, във фронт офисите на Царево, Ахтопол и Лозенец, по график в останалите населени места на община Царево, с пощенски запис и по банков път. Всеки, който плати пълния размер на своите данъци до края на месец април, получава 5% отстъпка. Сумата може да се заплати и на две равни вноски от 25. 01 до 30. 06 2016 г. и от 01.07 до 13. 10.2016 г., напомнят от общината.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай