ВиК-Сливен асфалтира веднага след ремонт

ВиК-Сливен асфалтира веднага след ремонт | StandartNews.com

Сливен. ВиК-Сливен въвежда нова практика. Ще запълваме дупките и ще ги асфалтираме веднага след завършване на ремонта, обещаха от водното дружество.

"Това е съвършено нов подход на фирмата към нашите съграждани. Практиката никога не е съществувала досега. По този начин ще допринесем за безопасната пътна среда и безаварийното шофиране", заяви управителят на дружеството в Сливен инж. Пламен Трифонов. Той подчерта, че към този момент ВиК е платила близо 15 000 лева за запълване на дупки след ремонт на водопреносната мрежа.

Идния месец предстои ВиК-Сливен да бъде сертифицирана по ИСО 9001:2008 за управление качеството на предлаганата услуга. Сигурен съм, че и този, и други сертификати ще бъдат получени успешно, бе категоричен Пламен Трифонов.

Междувременно борбата за шеф на водното дружество в Сливен премина в съдебна фаза. На общото събрание на ВиК, проведено на 6 януари тази година, Трифонов бе сменен от друг инженер на ВиК Севдалин Рашев. Окръжният съд обаче спря вписването на Рашев като управител след молба на община Сливен. Самото гледане на делото по същество още не е започнало.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай