Възрастен шофьор помете жена на „зебра”

Възрастен шофьор помете жена на „зебра” | StandartNews.com

Благоевград. 67-годишен водач на лек автомобил „ВАЗ" връхлетя с колата си върху жена на пешеходна пътека в Благоевград. Пътният инцидент станал към 16:00 часа в сряда на булевард "Св. св. Кирил и Методий".

Пенсионерът зад волана не видял пресичащата жена заради силния дъжд и отнел предимството й. При удара е пострадала 24-годишна пешеходка от Нови Искър. Тя веднага е транспортирана в Спешно – приемно отделение на МБАЛ – Благоевград. При прегледа е установено, че няма счупвания. Отървала се само с охлузвания на двете ръце. Освободена е за домашно лечение.

Дама катастрофира зрелищно на главен път Е-79, в района на Кресненското дефиле в сряда следобед. Лек автомобил „Нисан", управляван от 59-годишна жена от София, се движел с несъобразена с пътните условия скорост към Кресна. На ляв завой возилото поднесло и помело крайпътно барбекю, чешма и маса. За щастие няма тежко ранени и жертви. Водачката е получила разкъсно - контузна рана на челото. Пробата с техническо средство за наличие на алкохол в кръвта й е отрицателна.

38-годишен водач на лек автомобил „ВАЗ" карал бързо и катастрофирал край разложкото село Бачево в сряда. Шофьорът не видял дупка на пътя, преминал през нея и колата се преобърнала в крайпътно дере. Мъжът зад волана е пострадал. След извършен медицински преглед е освободен за домашно лечение. Пробата му за алкохол е отрицателна.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай