21:40 ч.

30.06.14

1 мин.

874

1

0

Вадят кисели зелки от канализацията

от Стандарт |

Вадят кисели зелки от канализацията

Перник. Кисело зеле и памперси запушват канализацията в Перник. Ежедневно работници на ВиК дружеството обслужват по около 10 адреса за запушени канали и вадят от тях всевъзможни боклуци, оплакаха се от фирмата.


Пeрничани използват канализацията като сметище. У населението липсва елементарна култура. Хората не се научиха, че единствено тоалетната хартия се разгражда във водата, коментираха от ВиК. Вадим цели кисели зелки от канала, парцали, чаршафи, бельо, памперси, топки за игра и какво ли още не. Понякога се налага да копаем, защото дори специализираната техника не може да отпуши задръстената канализация, каза управителят на ВиК Камен Каменов. Наскоро бил открит и почти цял дюшек.


Канализацията на територията на община Перник е с дължина 200 км. В момента има промоция на канализационни услуги. Намалени са и цените при почистването на канали с вакуумпомпа. За услугата се заплаща 60 лв. без ДДС.


Информационна Агенция standartnews.com по никакъв начин не влияе на коментарите под статиите и на гласуването за тях и трие коментари само и единствено в случаите, в които не са написани на кирилица или в които сме получили оплаквания от читатели за неуместни коментари.

Потребител · 22:45 · 30.06.2014
цял дюшек... бахмааму и въображението
Условия за писане на коментари
Напиши коментар Напиши Facebook коментар КирилизирайНовините навсякъде с вас


По всяко време, където и да се намирате, не пропускайте новините и събитията, които Ви интересуват. Изтеглете удобните и лесни за използване мобилни апликации за iPhone и iPad на Стандарт.


Standartnews for iPhone Standartnews for iPad
www.standartnews.com © всички права запазени За нас Контакти Условия за ползване Редакция Интернет реклама Реклама във в-к Стандарт Абонамент