14:34 ч.

07.02.14

1 мин.

971

4

0

В село Малорад искат публично опозоряване на крадците

от Райна ТОШЕВА |

В село Малорад искат публично опозоряване на крадците

Враца. Препатилите от грабежи жители на врачанското село Малорад искат всеки крадец, който арестува полицията, да бъде качен на сцената на читалището. Та да усети публичния позор, да го видят жертвите му и да го заплюят.


Чашата на търпението им преля, след като преди десетина дни трима маскирани нахлуха в къщата на Вена и Васко Лесичкови. Те пребиха жестоко възрастните хора и задигнаха три хиляди лева, приготвени за операция на неподвижната им дъщеря Галя.


По-реални мерки за справяне с престъпниците предложи шефът на областната дирекция на МВР комисар Иван Кирилов, който дойде в селото. От понеделник служители на жандармерията ще помагат на двата екипа патрулиращи полицаи, съобщи той. За да се пресече всяка възможност апашите да пласират плячката си, започват денонощни проверки и наблюдение на пунктовете за изкупуване на черни и цветни метали не само във врачанско, но и в областите Видин, Монтана и София. Затяга се и контролът на заложните къщи. Селото скоро ще има и Биг Брадър, обеща пък областният управител Венцислав Василев. Според него в публичната инвестиционна програма за растеж и устойчиво развитие на регионите има средства за видеонаблюдение в селата.


Информационна Агенция standartnews.com по никакъв начин не влияе на коментарите под статиите и на гласуването за тях и трие коментари само и единствено в случаите, в които не са написани на кирилица или в които сме получили оплаквания от читатели за неуместни коментари.

Потребител · 15:37 · 20.02.2014
ОТ детството си спомням плакатите със заглавие "Опасни джебчийки" и снимки на хванатите в кражби, които висяха на много места по градовете и селата.
mils565656 · 14:26 · 10.02.2014
ЕДИНСТВЕНОТО СПАСЕНИЕ ОТ ТАЗИ СГАН Е СПИРАНЕТО НА РАЗМНОЖАВАНЕТО ИМ БИЛО ЧРЕЗ КАСТРАЦИЯ ИЛИ ЗАКОНОВИ МЕРКИ КОИТО ДА ОБВЪРЗВАТ РАЖДАНЕТО СЪС ГАРАНЦИИ ЗА ПОСЛЕДВАЩО ОБУЧЕНИЕ И ВЪЗПИТАНИЕ ТА ДА ИМАТ НЯКАКЪВ ШАНС ДА СТАНАТ ХОРА !!! ЗАСЕГА САМО ГЛЕДАМЕ КАК СТРАНАТА СЕ НАПЪЛНИ С НИСКОКАЧЕСТВЕН МАТЕРИАЛ И НИКАКВИ МЕРКИ ОТ НАШИТЕ КРАДЛИВИ И НИЩОПРАВНИ ПОЛИТИЦИ !!!
Потребител · 01:42 · 08.02.2014
Преди 40 години,крадците от родното ми с.Цаконица бяха прекарвани през цялото село носейки откраднатото и на висо глас казваха ,че днес са откраднали това и това...!
Потребител · 14:53 · 07.02.2014
Идиоти мръсни - и крадците, и властта!
Условия за писане на коментари
Напиши коментар Напиши Facebook коментар КирилизирайНовините навсякъде с вас


По всяко време, където и да се намирате, не пропускайте новините и събитията, които Ви интересуват. Изтеглете удобните и лесни за използване мобилни апликации за iPhone и iPad на Стандарт.


Standartnews for iPhone Standartnews for iPad
www.standartnews.com © всички права запазени За нас Контакти Условия за ползване Редакция Интернет реклама Реклама във в-к Стандарт Абонамент