В Кърджали: Допитването на БСП ще мобилизира структурите

В Кърджали: Допитването на БСП ще мобилизира структурите | StandartNews.com

Над 40 на сто от членове на БСП в област Кърджали вече са се включили във вътрешнопартийното допитване за участието на столетницата в предстоящите президентски избори. В общинска организация Черноочене своя вот са упражнили 100% от членовете, към момента в община Кърджали повече от половината от социалистите са дали мнението си.

Дългогодишният партиен член и активист на БСП Кърджали Милан Миланов приветства референдума и подчерта, че е добър подход на новото партийното ръководство да поиска мнението на редовите членове по такъв важен въпрос. Според него допитването ще мобилизира местните структури и партията като цяло.

„В нашата организация имаме и възрастни хора, но всички се включиха вече. 90-годишна жена не пожела да гласува в подвижна урна. Казва, партията иска моето мнение, затова ще отида лично", обясни секретар на градска партийна организация в Кърджали. В областта допитването продължава до 2 юли включително, а обработените резултати за региона ще станат ясни още на следващия ден.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай