Убиха мъжа на Анита Мейзер

Убиха мъжа на Анита Мейзер  | StandartNews.com

Според една от версиите бил удушен, а според друга - намушкан във врата

Мистериозна и жестока смърт потресе Варна. Културистът и фитнес инструктор Николай Димов, съпруг на скандалната миска Анита Мейзер, е бил намерен от жена си мъртъв след полунощ в неделя. До 20 часа тази вечер самоличността на жертвата не бе потвърдена официално, нито пък бяха съобщени подробности за извършване на престъплението. Според една от първоначалните версии е бил намушкан във врата и вързан със свински опашки. Според друга е починал от удушаване или задушаване.

Сигнал за престъплението е подаден около 3 часа през нощта. Според разказа на Анита за това какво се е случило във фаталната нощ, цитиран от БЛИЦ, с Николай са били на гости на негова роднина. Останали там докъм 23,30 часа, след което си тръгнали. Николай бил уморен, наболявала го и татуировка, която си бил направил предния ден. Мейзер разказала, че като стигнали до дома й в местността Почивка, Николай видял двама свои познати и спрял да говори с тях. Познатите на Николай му казали, че искат да се видят и му предложили да излязат. Той им отговорил, че няма проблем, само трябва да отиде да се преоблече и слиза долу. Те го попитали дали има цигари, а той им казал, че не пуши. След това Димов се качил горе в апартамента, заедно с Анита, на която й било лошо. Според разказаното от нея, Николай видял, че няма тоалетна хартия, нахокал я и я пратил да купи, както и „цигари за момчетата". Също по нейните думи,

тя се бавила „поне час и половина

след което се прибрала, но Николай го нямало". Това станало някъде към 1,30 часа. Легнала си да спи, но по някое време се събудила и видяла съпруга си да лежи на дивана в хола. Отишла до тоалетната и си легнала отново. Събудила се малко по-късно и видяла, че Николай лежи на дивана, целият в кръв. Пред роднините му казала по телефона, че бил застрелян, след това, че бил душен с кабели, а накрая, че бил обесен. От медиите пък близките разбрали, че е бил заклан. Според роднините на Николай, е немислимо той да е бил вързан и заклан. "Беше изключително здрав и способен в бойните изкуства. Биеше се спокойно на срещи с четирима! Канеха го в САЩ да участва в ММА боеве, но не се съгласи заради майка си. Няма начин да се остави да го вържат. Според нас е бил упоен", категорични са източници на БЛИЦ.

Така или иначе до снощи нямаше официална информация как е бил умъртвен Николай Димов. Полицията потвърждава за убийството, не дава повече информация. Окръжната прокуратура във Варна разследва убийство от неизвестен извършител. Пред "Стандарт" говорителят на окръжна прокуратура Радослав Лазаров съобщи само, че се работи по тежко криминално престъпление извършено през нощта и че е започнало разследване от окръжна прокуратура. Той отказа да съобщи дали става дума точно за половинката на Мейзер, както и подробности за престъплението. Отказа и коментар дали по случая има заподозрени или задържани. Очакваше се прокуратурата да излезе с официално становище. По случая се води досъдебно производство срещу неизвестен извършител. Мейзер

е дала показания в полицията

твърдят варненски сайтове.
Жилищната кооперация, където е станало престъплението, е собственост на Мейзер, която обитава третия етаж, а първият е даден под наем на козметично студио. Точно пред входа е паркиран луксозният черен джип на скандалната миска, като на мястото на регистрационния номер е изписано нейното име.

Николай и Анита живеят във Варна и в Лас Вегас, където атрактивната дама има свой бизнес, заложила е и акции на фондовата борса. Николай е инструктор по културизъм и фитнес инструктор, състезател е и по ММА. В Лас Вегас е шофьор на лимузини в голяма компания и работата му е свързана с много известни личности. В едно свое интервю твърди, че

поддържа контакти с най-известните певци

диджеи, артисти от Холивуд. Според близки на двойката, Николай се завърнал преди две седмици от САЩ и заедно с Анита често били засичани с нейния джип „Линкълн Навигатор" с регистрация в щата Невада.

Анита Мейзер нашумя с участието си в конкурса Мисис Свят през 2014 г., където представи България. Коментарите по неин адрес бяха повече от разнополюсни -едни я хулят, а други твърдо застават зад нея. Анита Мейзер има най-големия силиконов бюст у нас – с цели 14 см по-голям от този на Памела Андерсън. Дамата е напомпала 2 по 750 кубика в гърдите си. С Николай Димов се запознават в САЩ. Оженили се на брега на океана в Хавай на 1 януари 2011 г в 11,11, защото нумеролози им предсказали, че това ще им донесе щастлив семеен живот. Преди да се омъжи за Димов, Мейзър има и друг брак - с американец. След развода си с него обаче предпочита да се прибере в родната си Варна. Първият й мъж умира през 2008 г. от сърдечен удар. От брака си с него има дъщеря Джули, която е на 26 години. В едно свое интервю Анита Мейзер твърди, че не се срамува да стане скоро баба. През 2012 г. съпругът й Николай обяви Анита за издирване, след като следите й се губели от няколко седмици. В крайна сметка Мейзер се обади от Италия, като твърдеше, че е на Апенините, тъй като дъщеря й е застрашена от отвличане.

От 15 години Анита Мейзер в шоубизнеса в Лас Вегас

От години Анита Мейзер е в центъра на шоубизнеса в Лас Вегас, където си партнира с Киро Скалата. С него обаче ту се карат, ту се сдобряват, водени от своите лични бизнес интереси.

През 2012 г. съпругът й Николай Димов я обявява за издирване, след като следите й се губят за няколко седмици. В крайна сметка се обажда от Италия, като твърди, че е на Апенините, тъй като дъщеря й е застрашена от отвличане. За евентуален похитител Анита Мейзер посочва именно бизнес партньора си Киро Скалата. За последно сексбомбата твърди, че Киро й е повече от брат и не би позволила някой да каже лоша дума за него.

Живее в Лас Вегас с Димов. Николай, който е фитнес инструктор и културист, работел като шофьор на луксозни лимузини, с които вози звездите на Лейкърс. Самата Анита Мейзер инвестира в недвижимо имущество.

Спечели "Черешката на тортата" с вечеря в стил "Лас Вегас"

Анита Мейзер показа завидни кулинарни умения в стил "Лас Вегас" в предаването на Нова ТВ "Черешката на тортата" и грабна приза "Най-добър домакин на седмицата" в началото на юли. Плеймейтката нагости четиримата си ВИП гости - писателката Калина Паскалева, моделът Моника Валериева, футболиста Ваня Джаферович и актьора Явор Бахаров, с екзотична салата с рукола, ябълки, ягоди и ядки макадамия. Предястието й беше пълнена тиквичка с киноа и няколко вида гъби. Десертът представляваше смес от чия, рачел, ягоди и ядки. Дори пестеливият на похвали съдия Шеф Манчев, призна, че за първи път вижда подобна комбинация и със сигурност ще се възползва от наученото.

Гостите бяха посрещнати с хавайски обичай за „прочистване" на негативната енергия и опитаха късмета си на рулетка. На масата пък имаше подаръчета, изненади и българско флагче.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай