19:50 ч.

04.09.15

1 мин.

1314

1

0

Убиецът на младежа в нивата на свобода срещу 8000 лв.

от Руми Борисова |

Убиецът на младежа в нивата на свобода срещу 8000 лв.

Пернишкият окръжен съд наложи парична гаранция от 8000 лева на стрелеца, убил в нива 22-годишния Кирил Герасимов. Росен Стойнев беше задържан и привлечен като обвиняем за причинена смърт по непредпазливост. По-леката мярка Стойнев е получил заради чистото си съдебно минало. Кирил Герасимов беше прострелян смъртоносно при нелеп инцидент през нощта около 01,45 часа на 2 септември в царевична нива край брезнишкото село Кошарево. Във фаталната нощ момчето и още един негов приятел влезли в чуждия имот да крадат царевица. В района по същото време с автомобил бил и Росен. Заедно със свои приятели, той изпробвал оптика за нощно виждане. Стрелецът не подозирал, че в нивата има хора. Кирил бил улучен във врата, а изстрелът се оказал смъртоносен. Момчето почина на място.


Информационна Агенция standartnews.com по никакъв начин не влияе на коментарите под статиите и на гласуването за тях и трие коментари само и единствено в случаите, в които не са написани на кирилица или в които сме получили оплаквания от читатели за неуместни коментари.

Потребител · 20:00 · 04.09.2015
само да отбeлeжа, това e трагeдия И e базирана на нeграмотно боравeнe И нeвзeманe на нeобходими мeрки за бeзопасност при употрeба на оръжиe. Нeпрeдпазливост e точна формулировка, открил e огън бeз да знаe къдe щe отидe куршума
Условия за писане на коментари
Напиши коментар Напиши Facebook коментар КирилизирайНовините навсякъде с вас


По всяко време, където и да се намирате, не пропускайте новините и събитията, които Ви интересуват. Изтеглете удобните и лесни за използване мобилни апликации за iPhone и iPad на Стандарт.


Standartnews for iPhone Standartnews for iPad
www.standartnews.com © всички права запазени За нас Контакти Условия за ползване Редакция Интернет реклама Реклама във в-к Стандарт Абонамент