Тутракан ще посрещне Джулай морнинг с Джон Лоутън

Тутракан ще посрещне Джулай морнинг с Джон Лоутън | StandartNews.com

За четвърта поредна година, на брега на река Дунав край Тутракан ще се съберат съмишленици на свободния дух от цялата страна. Специално за посрещането на Юлското утро в Тутракан ще пристигнат Джон Лоутън със своите приятели от Б.Т.Р., Цонко Цонев – Кметъла, Васко Кръпката, Христо Мутафчиев.

Цялото това съзвездие, предвождано от кмета на града, д-р Димитър Стефанов, ще изпълнят хитовата песен „Джулай морнинг" точно в 5:34 часа на 1 юли, когато слънцето ще пробие над Дунава. В тазгодишното издание на джулайското утро в Тутракан, освен изброените по-горе звезди на рока, ще вземат участие и много млади рок банди.

Рокаджийският купон ще продължи през цялата нощ в местността „Лодкостоянка", където ще пеят и свирят групите „Вход свободен" , Санеца ,„Ignore The Hate", „ПББ" и Васко Кръпката , „Elevate", „Торнадо" „Bloodrush", „Bad City", „Blood Sug", Metallica tribute by „Sanitarium Escape", John Lawton & Б.Т.Р.

Празникът ще започне от вечерта, в 19 часа, с изпращането на най-красивия залез над Дунав под звуците на хитовото парче „Пропуснати залези" и с представянето на книгата „Кметълски истории" на Цонко Цонев. За първи път Кметъла ще покаже музейната си експозиция от неговите лични и уникални рокаджийски подаръци.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай