Трима загинаха след жестока катастрофа на АМ "Тракия"

Трима загинаха след жестока катастрофа на АМ "Тракия" | StandartNews.com

Трима души са загинали, а други двама са в критично състояние при катастрофата на автомагистрала „Тракия". Инцидентът станал късно в петък около 21.50 часа в района на Белозем, който се намира на 151-ви километър от магистралата.

Ударът е станал в лентата в посока София. В ПТП-то са участвали автомобил „Мерцедес", който теглил лек автомобил „Фолксваген". Движели се обаче в насрещното, когато срещу тях дошло БМВ и се ударило челно в мерцедеса, а след това и във фолксвагена. В резултат на удара трите коли са били смачкани до неузнаваемост. С БМВ-то са пътували четирима жители на Чирпан: 55-годишният водач и жена на същата възраст които са загинали на място и спътниците им на 24 и 27 години, които са с опасност за живота.

На път за болницата е издъхнал 23-годишен младеж от хасковското село Синапово, който управлявал мерцедеса. За наблюдение са приети трима жители на село Шишманци – 18-годишен, който пътувал в мерцедеса, 21-годишният шофьор на авариралата кола и пътникът до него, който е на 27 години.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай