Трафикант катастрофира с нелегални имигранти

Трафикант катастрофира с нелегални имигранти | StandartNews.com

Трафикант на нелегални имигранти катастрофира в ямболското село Козарево. След инцидента 24-годишният софиянец Л.М. е избягал от местопроизшествието и се опитал да се укрие. Следствие на бързи заградителни действия обаче той е задържан, съобщиха от МВР-Ямбол.

В колата марка ВАЗ е имало трима афганистанци. Екшънът се разиграва около 18,30 часа във вторник. Първоначално шофьорът на Ладата не е спрял на сигнал със стоп-палка. Минути по-късно той загубил управлението над автомобила и се блъснал в тротоара.

Тримата чужденци са задържани и настанени в разпределителния център на Елхово. Водачът пък е арестуван за срок от 24 часа по Закона за МВР, казаха от полицията в Ямбол. При друга полицейска операция под наблюдението на прокуратурата са задържани 8 нелегални имигранти. Двете групи от по 4 човека са спипани в близост до местното село Окоп. Всички имигранти са били без документи и са се представили за граждани на Ирак. Предадени са за настаняване в разпределителен център Елхово, където ще продължи работата за установяване на самоличността им.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай