Торта за първия платил данъци в Царево

Торта за първия платил данъци в Царево | StandartNews.com

Вкусна торта получи първият данъкоплатец на община Царево, който плати налога си. Отличникът тази година е Марийка Георгиева Стоянова. Още в ранни зори жената плати данък недвижими имоти, данък превозни средства и такса за битови отпадъци. Тортата на най-изрядния данъкоплатец връчи лично кметът на морската община Георги Лапчев. Освен торта, г-жа Стоянова получи и подаръчен комплект. Приятни изненади имаше и за следващите двама. Подаръци от данъчните получиха Невенка Илиева и Ивайло Иванов. Сред първите, които платиха задълженията си бяха кметът Лапчев и началник отдел "МДТ" – Плумка Митрева.

Община Царево обяви от понеделник официално кампанията за плащане на данък върху недвижимите имоти, патентен данък, такса за битови отпадъци, такса за притежание на куче и данък върху превозните средства за 2015 г.

Всеки който заплати пълният размер на своите данъци до края на април, ще получи 5% отстъпка, припомнят от Отдел „Местни данъци и такси". Местните данъци и такси за 2015 година могат да бъдат платени в касата на МДТ-Царево, ул. Крайморска № 14, касите на фронт-офисите в гр.Царево, гр.Ахтопол и с. Лозенец, по банкова сметка, с пощенски запис и по график в Кметствата по населени места.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай