Търсят медицински сестри за три забавачки

Търсят медицински сестри за три забавачки | StandartNews.com

Община Благоевград обяви четири свободни работни позиции за медицински сестри в три детски заведения. Две от тях са за Дневна ясла № 12, а останалите две са за Дневна детска ясла № 10 и за яслена група в ОДЗ №1.

Кандидатите трябва да имат висше образование по специалност "Медицинска сестра" или "Акушерка" на образователна-квалификационна степен "бакалавър". Документите, които трябва да бъдат предоставени са заявление, професионална автобиография, копие от диплома за завършено образование, копие от документа за членство в Съсловната организация на медицинските сестри, акушерките и асоциираните медицински специалисти, както и копие от трудова книжка или справка за трудов стаж, ако има такъв.

Документите се подават в стая 415 на община Благоевград в деловодството на БЗ „Дневни детски ясли и детска кухня" до 31 март, всеки работен ден от 8.30 – 12.30 часа и от 13.30 – 17.30 часа. Процедурата по подбора на кандидата ще се извърши по документи и събеседване. За датата на провеждане на събеседването кандидатите ще бъдат уведомени по мобилен или стационарен телефон.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай