Стойков: Злонамерен слух е "отказът" ми от кметската надпревара за Плевен

Стойков: Злонамерен слух е "отказът" ми от кметската надпревара за Плевен | StandartNews.com

Плевен. Кметът на Община Плевен проф. д-р Димитър Стойков разпрати до медиите официално опровержение във връзка с изтеклата информация, че се отказва да предстоящите кметски избори.

Публикуваме пълния текст без редакторска намеса:

"Номинирането ми за кмет на Плевен е оценка на професионалните ми и лични качества от ПП ГЕРБ. Доверието, получено от партията и гражданите на Плевен, ме мотивират вече 3 години да влагам всичките си усилия за развитието на нашия град. Това е и осъзната отговорност към хората, застанали зад мен в трудния път за извеждане на града ни от безперспективността, в която бе затънал в последните 15 години.

С общите ни усилия Плевен постигна много.

Визията му на съвременен европейски град вече се очертава - с обновената централна пешеходна зона, с новите тролейбуси и разширяващата се до всички райони на града тролейбусна мрежа, с новия закрит плувен басейн, с новата детска градина, която предстои да бъде открита, шестте центъра за деца, лишени от родителски грижи, новите инвестиции, които разкриват трайно нови работни места като завода „Нексанс", с новите детски и спортни площадки, търговски комплекси, инвестирането на близо 5 милиона лева в реставрацията на крепостта „Сторгозия", Панорама "Плевенска епопея" и Моста на победата на р. Вит при с. Ясен, старта на строителството на Многофункционална спортна зала през тази година.

Ето защо, въпреки трудностите, ще нося с гордост номинация за втори кметски мандат от ПП ГЕРБ."

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай