Стотици млади спортисти показаха талант в Благоевград

Стотици млади спортисти показаха талант в Благоевград | StandartNews.com

Над 20 спортни клуба от Благоевград се включиха в „Спортна панорама 2016". Тя се проведе в неделя за пета поредна година. Инициативата има за цел да представи пред широката общественост дейността и постиженията на младите спортисти. При официалното откриване участниците бяха поздравени от Клуб по художествена гимнастика „Пирин", Танцов клуб „Дежа Вю", Гимнастически клуб „Любчо Солачки", Клуб по спортни танци „Прима", танцьорите от „Силвана денс" и „Блясък".

Празникът е в чест на спортистите за отдаване на значение на техните постижения. Общинското ръководство желае да превърне областния център на Пиринско в „Спортен Благоевград".

Кметът на общината Атанас Камбитов също се включи в инициативата, като изпита своите умения по баскетбол. Той и председателят на общински съвет Радослав Тасков провериха дали не са загубили форма и вкараха по няколко коша под погледите на младите баскетболни таланти от Благоевград. След това поздравиха представители на отборите, които демонстрираха своите умения на площад „Георги Измирлиев".

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай