Стълби потрошиха 4-годишно момче

Стълби потрошиха 4-годишно момче | StandartNews.com

4-годишно момченце се преби жестоко след падане по стълбите. Навръх Гергьовден момиченцето е транспортирано в "Пирогов" със счупен череп. Тежката травма е получена днес по обяд, след като за кратко е оставено без надзор и тръгнало да слиза само по стълбите. През това време родителите му, които са от Симитли, били заети с приготвянето на празничната трапеза. Детето се затичало по стълбите, когато внезапно се спънало и паднало.

На място веднага е извикан екип на Спешния център. Детето било контактно, но го боляло и повръщало. След консултация в благоевградската болница то е транспортирано в отделението по неврология на столичния институт "Пирогов" със счупен череп. Момиченцето вече е стабилизирано от лекуващия го екип.

Само преди дни в Ботевград друго 4-годишно дете падна от терасата на 4-я етаж на блок в жк "Север". Момчето е било оставено без родителски надзор, през което време е излязло на балкона и е паднало от 11 метра височина. Детето е транспортирано в съзнание в "Пирогов" със сътресение на мозъка и рана на главата.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай