Спират водата в части на столицата на 23 септември

Спират водата в части на столицата на 23 септември | StandartNews.com

 „Софийска вода” временно ще прекъсне водоснабдяването в някои части на столицата. 

На 23 септември 2014 г. (вторник), във връзка с подмяна на водомерен възел на ул. „Поп Евстати Витошки“ в кв. „Бояна” , се налага спиране на водоподаването от 9:30 до 10:30 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

ул. „Поп Евстати Витошки“ от ул. „Севестократор Калоян“ до ул. „Кумата“ , ул. „Комините“ от ул. „Буките“ до ул. „Поп Евстати Витошки“

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на кръстовището на: ул. „Кумата“ и ул. „Буките“.

На 23 септември 2014 г. (вторник), във връзка с подмяна на сградни водопроводни отклонения и монтаж на спирателни кранове на бл. 142А в кв. „Хиподрума”, се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 17:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в:

Бл. 142А

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на кръстовището на: ул. „Добри Христов“ и ул. „Кюстендил“.

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.

Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на “Софийска вода” АД на телефон 0700 12121 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството - http://www.sofiyskavoda.bg/water_stops.aspx.

Интернет сайтът на дружеството (www.sofiyskavoda.bg) дава възможност на клиентите да се абонират за съобщенията за прекъсване на водоподаването. На електронната си поща те могат лично да получават информация за планираните спирания.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай