Спират водата в части на София в четвъртък

Спират водата в части на София в четвъртък | StandartNews.com

 "Софийска вода” временно ще прекъсне водоснабдяването в някои части на столицата 

На 20 ноември 2014 г. (четвъртък), във връзка с изпълнение на инвестиционен проект за реконструкция на уличен водопровод на ул. „Георги Марков” жк. „Яворов” , се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 22:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

бул. „Михай Еминеску”, бул. „Цариградско шосе”, ул. „Георги Марков”, ул. „Владимир Василев”

бл. 19

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Георги Марков” ъгъла с ул. „Владимир Василев”.

След възстановяване на водоснабдяването е възможно временно повишаване мътността на водата.

На 20 ноември 2014 г. (четвъртък), във връзка с изпълнение на инвестиционен проект за реконструкция на уличен водопровод на ул. „Методи Бегов” с. Лозен , се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 21:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

ул. „Дивано”, ул. „Методи Бегов”, ул. 94, ул. „Съединение”, ул. „Теменуга”, ул. „Могила”, ул. „Г.Бенковски” и ул. „Съединение”

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Дивано” ъгъла с ул. „Христо Ботев”.

След възстановяване на водоснабдяването е възможно временно повишаване мътността на водата.

На 20 ноември 2014 г. (четвъртък), във връзка с изпълнение на инвестиционен проект за реконструкция на уличен водопровод на ул. „Мургаш” с. Сеславци , се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 13:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

ул. „Боримечката”, ул. „Ковачка”, ул. „Мургаш”, ул. „Баба Тонка”

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Боримечката” ъгъла с ул. „Мургаш”.

След възстановяване на водоснабдяването е възможно временно повишаване мътността на водата. 

След реализацията на тези инвестиционни проекти клиентите на „Софийска вода” живеещи в района ще почувстват значително подобреното качество на предоставяните услуги.

На 20 ноември 2014 г. (четвъртък), във връзка с механично почистване на уличен водопровод под резервоар „Кремиковци” кв. „Кремиковци” , се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 23:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на :

Ул. „Стара планина”, ул. „Св. Георги Победоносец”, ул. „Света Петка”, ул. „Свежест”, ул. „Алея Снежанка”, ул. „Бели брези”, ул. „Панайот Волов”, ул. „Ален мак”

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Свежест” ъгъла с ул. „Алея Горски пътник”.

След възстановяване на водоснабдяването е възможно временно повишаване мътността на водата.

На 20 ноември 2014 г. (четвъртък), във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение до бл. 702 жк. „Люлин” VІІ , се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 20:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на :

бл.702, бл. 735, ул. „Ганчо Георгиев”

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Майор Никола Иванов” ъгъла с ул. „Ганчо Георгиев”.

След възстановяване на водоснабдяването е възможно временно повишаване мътността на водата.

На 20 ноември 2014 г. (четвъртък), във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Чавдар войвода” с. Мировяне , се налага спиране на водоподаването от 9:30 до 13:30 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на :

ул. „Чавдар войвода”, ул. „Христо Ботев”, ул. „Перуника”, ул. „Канала”, ул. „Еделвайс”

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Чавдар войвода” ъгъла с ул. „Христо Ботев”.

След възстановяване на водоснабдяването е възможно временно повишаване мътността на водата.

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.

Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на “Софийска вода” АД на телефон 0700 12121 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството - http://www.sofiyskavoda.bg/water_stops.aspx .

Интернет сайтът на дружеството (www.sofiyskavoda.bg) дава възможност на клиентите да се абонират за съобщенията за прекъсване на водоподаването. На електронната си поща те могат лично да получават информация за планираните спирания.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай