Спират водата в части на София на 18 септември

Спират водата в части на София на 18 септември  | StandartNews.com

София. „Софийска вода” временно ще прекъсне водоснабдяването в някои части на столицата.  

На 18 септември 2014 г. (четвъртък), във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Беласица”, гр. Банкя , се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 15:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

ул. „Беласица“, ул. „Христо Ботев“, ул. „Ботьо Петков“

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Беласица“, ъгъла с ул. „Христо Ботев“.

След възстановяване на водоснабдяването е възможно временно повишаване мътността на водата.

На 18 септември 2014 г. (четвъртък), във връзка с изграждане на сградно водопроводно отклонение на бул. „Сливница”, жк Люлин Х, се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 16:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

бул. „Сливница“, ул. 732-ра, ул. 733-та, ул. „Панчо Владигеров“

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. 733-та, ъгъла с ул. 732-ра.

След възстановяване на водоснабдяването е възможно временно повишаване мътността на водата.

На 18 септември 2014 г. (четвъртък), във връзка с ремонтни дейности на ул. „Демокрация”, кв. „Кривина” , се налага спиране на водоподаването от 9:00 на 18.09.2014 до 01:00 часа на 19.09.2014 на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

кв. „Кремиковци“, с. Сеславци, с. Яна, гр. Бухово, с. Желява, с. Равно поле-голф игрище, гара Мусачево, Ханове Богров, приют за кучета с. Горни Богров

с понижено налягане до безводие: кв. „Ботунец“

По време на спирането и при продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: кв. „Кремиковци“ – затвор „Кремиковци“, кв. „Казичене“ – затвор „Казичене“.

След възстановяване на водоснабдяването е възможно временно повишаване мътността на водата.

На 18 септември 2014 г. (четвъртък), във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Гаджовица”, с. Балша , се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 15:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

ул. „Иван Денкоглу“, ул. „Средорек“, ул. „Раковска“, ул. „Гаджовица“, ул. „Иван Денкоглу“ от ул. „Гаджовица“ до ул. „Иван Денкоглу“ №46

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Иван Денкоглу“, ъгъла с ул. „Средорек“.

След възстановяване на водоснабдяването е възможно временно повишаване мътността на водата.

На 18 септември 2014 г. (четвъртък), във връзка с реконструкция на водопровод на ул. „Балканска”, с. Клисура, се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 20:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района :

с. Клисура

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: на площада, обръщалото на автобус №49 .

На 18 септември 2014 г. (четвъртък), във връзка с разкриване на уличен водопровод на в местност в.з. „Горна Баня“, кв. „Горна Баня“, се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 19:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района :

ул. 747от №6 до №26

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес:ул. „Каменица“, ъгъла с ул. 747.

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.

Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на “Софийска вода” АД на телефон 0700 12121 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството - http://www.sofiyskavoda.bg/water_stops.aspx .

Интернет сайтът на дружеството (www.sofiyskavoda.bg) дава възможност на клиентите да се абонират за съобщенията за прекъсване на водоподаването. На електронната си поща те могат лично да получават информация за планираните спирания.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай