Спипаха шофьор-беглец в Гоце Делчев

Спипаха шофьор-беглец в Гоце Делчев | StandartNews.com

Водач блъсна пешеходка в Петрич

Полиицята успя да установи и задържи водачът, който блъсна дете на улица в Гоце Делчев, но вместо да му помогне, офейка от местопроизшествието. Инцидентът стана в понеделник към 17,15 часа на ул. „Пейо Яворов", когато лек автомобил „Опел Корса" удари 5-годишно момченце, изкочило на пътното платно. Часове след сблъсъка е спипан беглецът зад волана. В ареста до 24 часа е задържан 57-г. неврокопчанин Х.К.

Рано сутринта във вторник на кръстовище в Петрич 53-г. водач на товарен автомобил „Рено Г220" за сметосъбиране ударил 74-годишна пешеходка. Шофьорът е блъснал пенсионерката, докато тя пресичала пътното платно на обозначено за целта място. В резултат на инцидента възрастната жена е с фрактура на левия крак, настанена е за лечение в МБАЛ „Рокфелер" - Петрич.

Бързо производство за шофиране в нетрезрво състояние е образувано срещу 40-г. А.М. от якорудското село Аврамово. Той е заловен късно в понеделник да управлява лек автомобил „Мерцедес" с наличие на 2,20 промила алкохол в издишания въздух. Нарушителят е задържан със заповед в ареста до 24 часа.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай