Спад на престъпленията в Кърджалийско

Спад на престъпленията в Кърджалийско  | StandartNews.com

И ръст на разкриваемост с 10 на сто, отчита ОД на МВР Кърджали

За шестте месеца на тази година има спад в извършените престъпления в област Кърджали и повишаване на разкриваемостта с 10 процента, обяви старши комисар Венцислав Момчилов на среща с ръководния състав на дирекцията. Той отбеляза удовлетворението си от работата на структурните звена. Областният директор пожела на целия състав нови професионални успехи в грижата за спокойствието и сигурността на гражданите.

По случай професионалния празник – 5 юли с „писмена похвала" са отличени 143-ма служители, сред които са криминалистите, участвали в бързото разкриване на убийството на 19-годишен в землището на село Широко поле, служители от дирекцията, районните управления на полицията и от административните звена за постигнати конкретни резултати в пряката работа. Също със заповед на директора на ОД на МВР в степен са повишени 43-ма служители от различни структурни звена.

За добра работа е отличена и цялата група „Български документи за самоличност". За шестте месеца на тази година са издадени 13 426 лични карти, 31 935 паспорта и 3 318 свидетелства за правоуправление на МПС.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай