15:37 ч.

05.08.13

1 мин.

1162

0

0
Смениха шефа на ВиК – Добрич
Снимка: архив, Стандарт Нюз

Добрич. Юлиян Иванов е новият – стар шеф на В и К–Добрич. Той замени Радослав Русев, който бе назначен в края на октомври миналата година от регионалния министър Лиляна Павлова на мястото точно на Юлиян Иванов, изпълнявал длъжността управител на В и К близо 40 дни.


В Добрич да има редовно вода, е един от приоритетите на новия воден началник. Водата няма да поскъпва, а до края на месец август трябва да бъде готов нов бизнес план, в който цената да е акцент, обеща Иванов.
За първите шест месеца е събран паричен ресурс от 1 милион и 200 хиляди лева , което е 17% ръст от събираемост на задълженията, отчете се предшественикът му Русев. Овладян е спадът на фактурираните води, набелязани са мерки за овладяване на загубите. Постижение е районирането на града и създаване на сайт на дружеството.


Информационна Агенция standartnews.com по никакъв начин не влияе на коментарите под статиите и на гласуването за тях и трие коментари само и единствено в случаите, в които не са написани на кирилица или в които сме получили оплаквания от читатели за неуместни коментари.

Условия за писане на коментари
Напиши коментар Напиши Facebook коментар КирилизирайНовините навсякъде с вас


По всяко време, където и да се намирате, не пропускайте новините и събитията, които Ви интересуват. Изтеглете удобните и лесни за използване мобилни апликации за iPhone и iPad на Стандарт.


Standartnews for iPhone Standartnews for iPad
www.standartnews.com © всички права запазени За нас Контакти Условия за ползване Редакция Интернет реклама Реклама във в-к Стандарт Абонамент