Шведска поп звезда пее на фестивал в Банско

Шведска поп звезда пее на фестивал в Банско | StandartNews.com

Шведската поп звезда Лорийн е хедлайнер на второто издание на фестивала „Банско Бийт 2016 г". Известната изпълнителка на хита „Euphoria" с който спечели Евровизия през 2012 г., пристига в града под Тодорка за голямото музикално събитие на 15 и 16 юли. Певицата ще пее за първи път на сцена в България.

В духа на фестивалния туризъм Банско предлага на любителите на музиката още една лятна възможност да съчетаят приятното с полезното. През деня туристите могат да се насладят на прохладата в красивата Пирин планина, а вечерта – на безплатен концерт на площада.

Освен Лорийн има още интересни изпълнители. На сцената ще излязат победителите в X Factor Християна Лоизу и Жана Бергендорф, а също Стивън Ачикор, Михаела Маринова. Лорийн ще пее във втората вечер на фестивала, а в първата своят талант ще демонстрира на сцената румънската поп певица Ларис. Водещият на музикалното шоу също ще предизвика интереса на гостите. Тази година тази чест ще има известният ни актьор Ненчо Балабанов.

„Нашата цел е да осигурим на туристите възможност за нещо атрактивно. Не само да отдъхват в Банско, но и да присъстват на интересни културни събития", твърди кметът на общината Георги Икономов.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай