12:45 ч.

08.01.15

2 мин.

1568

0

0
Шоу с балони в Разлог

Шоу с балони ще вдигне адреналина на разложани и техните гости за четвърта поредна година. Този път Балон фиеста „Римска баня", която се очаква да привлече туристи в Разлог, ще започне на 14 януари и ще продължи цяла седмица. През това време своите умения и способности ще покажат екипажи от България, Русия, Украйна, Молдова, Латвия, Полша и Словения.


Основен организатор на събитието е Термо СПА хотел „Римска баня" в разложкото село Баня. Издигането в облаците ще е с топловъздушни балони и мотопарапланери. Специален гост на атрактивната проява е Иван Трифонов, който е четирикратен рекордьор на „Гинес", той е първият, прекосил Средиземно море с балон. В проявата ще се включат и три дами – българката Орлина Аспарухова, рускинята Мария Опарина и латвийката Инга Оле. Всеки ден зрителите ще могат да се насладят на полета на балоните в небето, ако времето позволява това да се случи. Ще има и огнено – музикално шоу, както и вечерно сияние в района на хотел „Римска баня". Фиестата ще има и състезателен характер. Победителите ще бъдат обявени на 21 януари, както и тези, които ще бъдат наградени във фотоконкурса. Културна програма и екскурзии за участниците са предвидени за 22 януари, а на следващия ден те ще се приберат по родните си места.


Десетки от най-добрите пилоти на топловъздушни балони ще осигурят уникално преживяване на зрителите. Организаторите гарантират емоции и страхотна гледка за многохилядната публика с множество демонстративни и състезателни полети. За сигурността по време на атрактивното балонно шоу ще са ангажирани екипи от полицията, пожарната и Спешен медицински център в Разлог. Мобилизирани ще са и служители на Планинската спасителна служба.


Информационна Агенция standartnews.com по никакъв начин не влияе на коментарите под статиите и на гласуването за тях и трие коментари само и единствено в случаите, в които не са написани на кирилица или в които сме получили оплаквания от читатели за неуместни коментари.

Условия за писане на коментари
Напиши коментар Напиши Facebook коментар КирилизирайНовините навсякъде с вас


По всяко време, където и да се намирате, не пропускайте новините и събитията, които Ви интересуват. Изтеглете удобните и лесни за използване мобилни апликации за iPhone и iPad на Стандарт.


Standartnews for iPhone Standartnews for iPad
www.standartnews.com © всички права запазени За нас Контакти Условия за ползване Редакция Интернет реклама Реклама във в-к Стандарт Абонамент