Шотове фламбе подпалиха момичета в Приморско

Шотове фламбе подпалиха момичета в Приморско | StandartNews.com

Шотове фламбе подпалиха две девойки и ги изпратиха в болница. Инцидентът е станал миналата нощ в хитова дискотека в ММЦ-Приморско. Пострадалите са 18-годишната Ана-Мария от Враца и връстничката й Нелина от Видин.

Момичетата били на морска почивка от няколко дни с други свои приятели. В злополучната нощ голямата компания разпускала в дискотеката на ММЦ-Приморско. Ана-Мария и Нелина седели на бара и вдигали наздравици. Около 1 часа след полунощ те направили нова поръчка. По тяхно желание 23-годишният барман им сервирал шотове фламбе. В момента, в който запалил алкохолните коктейли, дългите коси на двете момичета пламнали. Двете девойки буквално се превърнали във факли пред очите на вцепенените си приятели. За броени секунди огънят унищожил косите им, обхванал лицата, главите им и телата. Клиенти и хора от персонала реагирали на място и загасили пламъците.

Двете приятелки пострадали сериозно от нелепия инцидент. Те са получили тежки изгаряния и са откарани във варненската клиника по изгаряния и пластика. С по-големи поражения е Нелина, която е получила над 30 % изгаряния по лицето, ръцете и торса. Приятелката й Ана-Мария е с 20 % изгаряния. Състоянието им е тежко, но поне към момента няма опасност за живота им, коментираха лекари.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай