Шофьор „счупи” дрегера в Сандански

Шофьор „счупи” дрегера в Сандански | StandartNews.com

Мъж се напи юнашки и седна да кара колата си. Пътни полицаи спрели лъкатушещата по улица „Свобода" в Сандански лека кола „Фолксваген Лупо" посред бял ден, по обяд в понеделник. За волана се държал, за да не падне, пишман водачът. 40-годишният санданчанин К.Л. трудно говорел. Дрегерът отчел наличие на 3,17 промила алкохол в издишания от него въздух. Джигитът веднага е арестуван и вкаран до 24 часа зад решетките. Срещу него е образувано бързо производство, ще бъде изправен пред съда.

Рано сутринта пък е заловен 38-г. И.К. от село Кремен, община Банско. Той е задържан на улица ."Георги Бенковски" в курортния град. Шофирал лек автомобил „Фолксваген Голф" с наличие на 1,93 промила алкохол в издишания въздух. Вкаран е в ареста до 24 часа.

Дядо се заби с колата си в тир

Тежка катастрофа предизвика възрастен шофьор в района на град Кресна в понеделник към 14,40 часа, съобщиха от ОД МВР – Благоевград. 69-годишен водач с лек автомобил се движел по главен път Е-79 с лек автомобил „Рено Лагуна" в посока Сандански. Колата му обаче навлязла в лентата за насрещно движение и се забила почти челно в товарен автомобил „Волво", управляван от 40-годишен мъж от Дупница, който се движел към София. Вследствие на удара лекият автомобил се завъртял и се ударил в движещия се зад него лек автомобил „Ауди", а камионът излязъл вдясно от пътя и пречупил железобетонен стълб. Пострадали са водачът на реното и 68-годишната му съпруга, която се возела до него. Двамата са настанени за лечение в МБАЛ-Благоевград, има опасност за живота им. Наложило се огнеборци да режат ламарините, за да измъкнат заклещените в смазаното возило съпрузи.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай