Шофьор блъсна момиче на пешеходна пътека и избяга

Шофьор блъсна момиче на пешеходна пътека и избяга | StandartNews.com

Гоце Делчев. Неизвестен засега водач на МПС удари на пешеходна пътека младо момиче и офейка след инцидента. Той е станал към 07,20 часа в четвъртък на кръстовище в Гоце Делчев. Лек автомобил „Фолксваген Голф" при завиване надясно не пропуснал и блъснал пресичащото пътното платно 18-годишно момиче от хаджидимовското село Копривлен. Вместо да помогне водачът избягал с мръсна газ от местопроизшествието. Полицията го издирва. Пострадалата е транспортирана в МБАЛ „Иван Скендеров" – Гоце Делчев.

След извършен медицински преглед тя е освободена за домашно лечение. Мъж на 36 години от гоцеделчевското село Лъжница е с тежка травма на гръдния кош. Той катастрофирал към 13:55 часа в четвъртък с лек автомобил „Мерцедес" по пътя към село гърменското село Дъбница. Причината за ПТП-то е несъобразена с пътните условия скорост. Возилото излязло от шосето и се забило челно в крайпътно дърво.

Пробата за наличие на алкохол в кръвта на водача е отрицателна. Пострадалият е настанен за лечение в МБАЛ - Гоце Делчев. Няма опасност за живота му.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай